⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΟι αντάρτες Χούθι στόχευαν το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανακοίνωσαν ότι εκτόξευσαν σήμερα έναν πύραυλο με στόχο το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ. Λίγο νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι αναχαίτισε ένα πυραυλικό πλήγμα προερχόμενο από την Υεμένη.
Οι Χούθι «προχώρησαν σε μια στρατιωτική επιχείρηση με στόχο (…) το ισραηλινό αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, στην κατεχόμενη περιοχή της Γιάφας, με έναν υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο» ανέφερε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος των ανταρτών, ο Γιαχία Σάρε.
Σύμφωνα με τον Σάρε, εκτοξεύτηκε και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος εναντίον του Ισραήλ, το οποίο προειδοποίησε ότι «θα απαντήσει σθεναρά» σε αυτά τα πλήγματα.
protothema.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































