Οι αναγνώστες της στήλης γνωρίζουν πολύ καλά τις αιτίες για την καρατόμηση του ενός αχάριστου, χορευταρά υπουργού. Κάποιοι κακοποιοί από σπόντα, είχαν βάλει στο χέρι το ηλεκτρονικό αρχείο εταιρείας που ρήμαζε κυριολεκτικά διαγωνισμούς του δημοσίου σε συγκεκριμένο κλάδο. Δεν το λέμε εμείς, το διερευνά πλέον η ευρωπαΐκή εισαγγελία.

Σε αυτά τα αρχεία, υπήρχαν επιλήψιμες επαφές του αφεντικού με υπουργό που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι όροι ενός συγκεκριμένου διαγωνισμού φτιάχτηκαν κυριολεκτικά κατά παραγγελία. Εν τω μεταξύ η πιάτσα είχε βρωμίσει, ότι ο συγκεκριμένος υπουργός τα είχε αρπάξει κατά το κοινώς λεγόμενο.

Σε μία τελείως διαφορετική περίπτωση, σύζυγος στενής συνεργάτιδας άλλου υπουργού, συνελήφθη και κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που νομιμοποιούσε παράνομους μετανάστες με 1000 € το κεφάλι. Ο τέως πλέον υπουργός όμως ήταν προστατευόμενος ισχυρού συστήματος και η είδηση δεν έπαιξε πουθενά.

Άγνωστο εάν καρατομήθηκε για την εγκληματική δράση του συζύγου της συνεργάτιδας του ή λόγω των σχέσεων με το ισχυρό σύστημα που τον προστάτευε…

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις