Ο Μητσοτάκης μίλησε για τα πάντα. Φοροελαφρύνσεις, οικονομικές ενισχύσεις, μείωση ΕΝΦΙΑ κτλ αλλά για τον κορονοϊό και τα εμβόλια ούτε κουβέντα. Ούτε και για το σουρωτήρι που έχουν καταντήσει τα σύνορά μας. Αντιθέτως, εξήγγειλε μέτρα ακόμα και για τις ζωοτροφές.

 

Από το 2022 είπε, οι επιδοτούμενες θέσεις εργασίας αυξάνονται από τις 100.000 στις 150.000 και για το 2022 όλοι οι νέοι από 18 έως 29 ετών που δεν έχουν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία και θα προσληφθούν εντός του έτους, λαμβάνουν ενίσχυση ποσού 1200 ευρώ για τους πρώτους 6 μήνες πλήρους απασχόλησης. Από αυτό το ποσό τα μισά θα τα λαμβάνει ο εργαζόμενος (επιπλέον του μισθού του) ως κίνητρο εύρεσης εργασίας και τα υπόλοιπα ο εργοδότης ως επιδότηση του μισθολογικού κόστους. Για εργασία μερικής απασχόλησης που αντιστοιχεί τουλάχιστον στο 50% της πλήρους, θα δίνεται το ήμισυ του ποσού.

 

Αν μας έλεγε ο «Μωυσής» και που θα εργαστούν οι επιδοτούμενοι νέοι.  όταν οι επιχειρήσεις θα έχουν κλείσει από την ακατανόητη πολιτική του και τα καταστροφικά Lackdowns που επέβαλε,  καταστρέφοντας χιλιάδες μικρομεσαίους, θα ήμασταν καλά και θα τον πιστεύαμε.

Αυτές οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές έως τις 26 Ιουλίου - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Κατά τ άλλα μας “έπαιξε” με το γνωστό ρητό: Ουδείς έχασε τάζοντας!

Σ.Π