Οι Πολίτες συνεχίζουν να αισθάνονται ανασφαλείς!

Και πώς να μην αισθάνονται όταν σε 24 ημέρες έχουμε 5 περιστατικά πυροβολισμών στην Αθήνα εν μέση οδό!

 

31 Αυγούστου ανέλαβε ως υπουργός προστασίας του πολίτη ο Τάκης Θεοδωρικάκος και καρατομήθηκε «ο κακός» Μιχάλης Χρυσοχοιδης.

Χρυσοχοΐδης: Τελετή παράδοσης με απολογισμό και συμβουλές προς τη νεολαία - 'Αποχαιρετώ το υπουργείο, όχι το δημόσιο βίο'

 

5 Σεπτεμβρίου υπήρξε περιστατικό πυροβολισμών εν μέση οδό στο Πασαλιμάνι, όπου δύο Τούρκοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο πυροβολημένοι από αγνώστους.

ceaf839d-6be6-415d-856a-255d38b9b01a879efd3d-6205-4c24-8c50-fa8b403c32bb

5 Σεπτεμβρίου,  πυροβολισμοί έπεσαν σε Μπαρ στο Περιστέρι, όπου είχαν ξαναπέσει πυροβολισμοί στις 18 Αυγούστου και είχαν τραυματιστεί τρία άτομα.

Περιστέρι: Πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά για τα μάτια μιας γυναίκας

10 Σεπτεμβρίου πυροβολισμοί έπεσαν εν μέση οδό στον Άρειο Πάγο όπου  πυροβολήθηκε 30χρονος ομογενής από Ρωσία.

Πυροβολισμοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας δίπλα στον Άρειο Πάγο | Athens Voice

12 Σεπτεμβρίου πυροβολισμοί έπεσαν στο Γκάζι με τρεις τραυματίες μεταξύ των οποίων και δύο τουρίστες που.. περίμεναν ταξί!

 

5 περιστατικά,  με πυροβολισμούς από παράνομα όπλα μέσα σε 24 ημέρες, σε μια πόλη όπως η Αθήνα,  θεωρούνται πάρα πολλά και κάτι δείχνουν!!!

Σίγουρα δεν δείχνουν ότι οι πολίτες αισθάνονται ασφαλείς με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πως πρέπει αυτή να εφησυχαστεί.

Ο τραυματισμός από πυροβολισμό, εν μέση οδό, τουριστών στο Γκάζι, ΜΟΝΟ καλό δεν κάνει στην πολύπαθη Ελλάδα.

 

Εκτός αυτού,  να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια σύλληψης του Μαζιώτη στο Μοναστηράκι το 2014, και με υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον  Βασίλη Κικίλια,

Επεισοδιακή σύλληψη Μαζιώτη με ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μοναστηράκι - τέσσερις τραυματίες | tanea.gr

υπήρξαν δύο τουρίστες τραυματίες από  τους πυροβολισμούς. Ένας Γερμανός και ένας Αυστραλός υπήκοος. Ο Γερμανός τραυματίστηκε ελαφρά. Ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας, Γκραντ Νίκολας Ουρανί όμως, αξίωσε με αγωγή του  αποζημίωση, $25,000 καθώς όπως αναγραφόταν στο έγγραφο, ¨τραυματίστηκε σοβαρά και δεν του προσφέρθηκε σωστή ιατρική φροντίδα στο νοσοκομείο της Αθήνας” ,  και    αυτό έκανε πολύ κακό στην εικόνα της χώρας μας

 

Κύριε Θεοδωρικάκο κάντε κάτι από χτες,  πριν είναι αργά…

Τα 5 αυτά ένοπλα περιστατικά σε 24 ημέρες, είναι κακός οιωνός!

Σ.Π

φωτό:protothema.gr-cretalive.gr-makeleio.gr-news247.gr