Είναι μία άκρως ενοχλητική πραγματικότητα η οποία όμως δεν λαμβάνει την προβολή που πρέπει, ίσως επειδή και οι βουλευτές του Μητσοτάκη αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Ο ΣυΡιζΑ όμως που θα έπρεπε να βλέπει την εκλογική του δύναμη να αυξάνεται στην περιφέρεια, δεν δικαιολογείται να υποβάλλει τους βουλευτές της επαρχίας σε αυτή την βάσανο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης όμως επέλεξε να θέσει ως προμετωπίδα της πολιτικής του, τις προσωπικές του επιλογές και προτιμήσεις. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αποκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας, ενέργεια για την οποία ουδείς θα μπορούσε να τον κατηγορήσει. Η πολιτική κινδυνεύει από αυτούς που κρατούν κρυφή την σεξουαλική του ταυτότητα με αποτέλεσμα να γίνονται στόχος εκβιασμών.

Ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ όμως πέρασε στο άλλο άκρο. Πρόδωσε τους εσωκομματικούς του ψηφοφόρους τους οποίους διαβεβαίωνε ότι θα ρίξει το Μητσοτάκη εάν του δώσουν την ηγεσία του κόμματος και εντέλει κράτησε τον Μητσοτάκη στην εξουσία υπερψηφίζοντάς με κομματική μάλιστα πειθαρχία το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλοφίλων.

Η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής, οι συνεχείς παρεμβάσεις του υπέρ μιας ομάδας έναντι του συνόλου της κοινωνίας που υποφέρει, η …εκκωφαντική στήριξη του σε κάθε λογής «pride», κατέστησε τον ΣυΡιζΑ ξένο σώμα για την ελληνική περιφέρεια, η οποία εννοείται πως είναι πιο συντηρητική από τα αστικά κέντρα.

Με αποτέλεσμα, οι περισσότεροι βουλευτές του ΣυΡιζΑ στην επαρχία, είτε να μην μπορούν να επισκεφτούν τα χωριά τους, είτε να τα επισκέπτονται και να αναλώνουν όλον τον πολιτικό τους χρόνο, για να απολογούνται στους πολίτες για τις προσωπικές ιδιαιτερότητες του προέδρου…

 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις