«Έχουμε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων υγειονομικών στην Ευρώπη», τόνιζε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς το «ντροπή», όπως είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» προ ολίγων ημερών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των υγειονομικών που έκαναν λόγο για αναληθή στοιχεία και συκοφαντίες.

Όπως είχε δηλώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, το ποσοστό υγειονομικών που έχει εμβολιαστεί στην χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία, αγγίζει μόλις το 62,5 %. «Είμαστε στην προτελευταία θέση στην Ευρώπη, είναι ένα στοιχείο που πρέπει να μας προβληματίσει.», τόνισε.

Εχθές όμως, και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, διέψευσε τον Άδωνη Γεωργιάδη. Μιλώντας στο “Καλημέρα Ελλάδα” και τον Γιώργο Παπαδάκη, ρωτήθηκε σχετικά με το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού των υγειονομικών και ξεκαθάρισε πως πάνω από το 85% των ιατρών έχει εμβολιαστεί, ενώ άφησε σαφείς αιχμές για όσους “για δύο λεπτά δημοσιότητας αποφασίζουν να πουν κάτι ή να κάνουν κάτι το οποίο δεν έχει βοηθήσει επικοινωνιακά στην προσπάθεια την οποία κάνουμε”.

 

Τελικά όσα χτίζει το Μαξίμου επικοινωνιακά με τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ, τα γκρεμίζουν σε μόλις  2’ στα τηλεπαράθυρα οι υπουργοί του.

Και ο κόσμος γελάει….Κυριάκο!

 

πηγή πληροφοριών:πολύγραφος facebook