Μοιράσου το άρθρο

Δεν ξέρει, δεν άκουσε, δεν ρώτησε για την αποκάλυψη της «δημοκρατίας»…

Είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος, είναι αρμόδιος για τα μέσα ενημέρωσης, έρχεται κάθε μέρα σε επαφή με τους δημοσιογράφους κι όμως δήλωσε χθες ανερυθρίαστα ότι δεν ξέρει, δεν άκουσε, δεν ρώτησε για την αποκάλυψη της «δημοκρατίας» ότι ο πρόεδρος και διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Αιμίλιος Περδικάρης, εργάζεται -αν και δεν επιτρέπεται, γιατί η θέση του στο ΑΠΕ είναι αποκλειστικής απασχόλησης- στη νεοδημοκρατική εφημερίδα «manifesto» με το ψευδώνυμο «Μάρκος Παλαιολόγος».

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ενώ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει, έσπευσε να τον καλύψει λέγοντας: «Το συγκεκριμένο περιστατικό για τον επικεφαλής δεν νομίζω ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν το έχω και πολύ καλά υπόψη μου. Θα το ψάξω και θα επανέλθω…». Αδιανόητο πραγματικά. Αντί να έχει ζητήσει από την ημέρα της αποκάλυψης την παραίτησή του ή να τον υποχρεώσει να κάνει δήλωση διάψευσης ή επιβεβαίωσης, καθότι ο κ. «Περδικάρης – Παλαιολόγος» σιωπά, αρχικά τον καλύπτει και μετά λέει ότι δεν γνωρίζει, θα το ψάξει και θα επανέλθει.

Αδιανόητος είναι και ο ισχυρισμός του ότι το ΑΠΕ φημίζεται για την πολυφωνία του. Και το είπε λίγες μέρες μετά τη δημόσια καταγγελία της ΕΣΗΕΑ -που δεν φημίζεται και για τα αντικυβερνητικά της αισθήματα- ότι στο ΑΠΕ δεν υπάρχει πολυφωνία, με αφορμή δημοσίευμα του πρακτορείου για την απάντηση υπουργού στις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Documento», χωρίς όμως να δημοσιεύσει τις αποκαλύψεις! Παραδέχτηκε ωστόσο ότι στο ΑΠΕ «χρειάζεται να κάνουμε αρκετές βελτιώσεις για την ευρύτερη παρουσία του».

«Ενα πράγμα το οποίο δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει στο ΑΠΕ είναι η πολυφωνία, η αντικειμενικότητα και η προβολή όλων των ειδήσεων, έτσι όπως προκύπτουν και φτάνουν σε γνώση του», είπε και πρόσθεσε αποδεικνύοντας ότι είναι στον κόσμο του: «Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αντικειμενικότητά του ούτε την προβολή των ειδήσεων. Οφείλουμε θεσμικά να δούμε πώς θα ενισχύσουμε περισσότερο το ΑΠΕ, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την εξωστρέφειά του». Εξωστρέφεια χωρίς πολυφωνία, κ. Οικονόμου, δεν υπάρχει!

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις