Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Η αστυνομία έδωσε στην κυκλοφορία το ρεύμα ανόδου της Βασιλίσσης Σοφίας – Κηφισίας από το ύψος του Πάρκου Ελευθερίας ως το ύψος της Κατεχάκη
Ολοκληρώθηκε στις 4.00 το απόγευμα του Σαββάτου η διαμαρτυρία έξω από την την πρεσβεία του Ισραήλ, με την αστυνομία να παραδίδει στην κυκλοφορία το ρεύμα ανόδου της Βασιλίσσης Σοφίας – Κηφισίας από το ύψος του Πάρκου Ελευθερίας ως το ύψος της Κατεχάκη.
Στους γύρω δρόμους η κίνηση των οχημάτων παραμένει αυξημένη λόγω και της βροχής.
Την πορεία διαμαρτυρίας προς την ισταηλινή πρεσβεία πραγματοποίησε η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας, μαζί με σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, οργανώσεις και συλλογικότητες, με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από την έναρξη των επιθέσεων του Ισραήλ στη Γάζα.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πορεία διαμαρτυρίας
Υπερχείλισε ο Ενιπέας - Συναγερμός στη Θεσσαλία
Σε κατάσταση επιφυλακής τέθηκα νωρίς το πρωί του Σαββάτου οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του νομού Λάρισας, μετά...