Οι δράστες εισέβαλαν στον ακάλυπτο χώρο της κατοικίας προκαλώντας φθορές στην αυλόπορτα και σε δύο σταθμευμένα οχήματα του ιδιοκτήτη

Ταυτόχρονη έρευνα διενεργούν οι ανακριτικές αρχές της Λάρισας και οι αστυνομικοί του τμήματος Τεμπών για να εξακριβώσουν τα κίνητρα της… πολιορκίας ενός σπιτιού σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, το βράδυ της Κυριακής, από μια ομάδα συνολικά ένδεκα (!) ατόμων!

Οι δράστες εισέβαλαν στον ακάλυπτο χώρο της κατοικίας προκαλώντας φθορές στην αυλόπορτα και σε δύο σταθμευμένα οχήματα του ιδιοκτήτη και αμέσως μετά άρχισαν να… «βομβαρδίζουν» το σπίτι πετώντας κροτίδες στην κύρια είσοδο, η οποία επίσης υπέστη φθορές! Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, μετά την καταγγελία των ενοίκων, πέντε από τους εισβολείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας με κατηγορίες για διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας. Δεν εξήγησαν, όμως, τους λόγους της ασυνήθιστης επίθεσης. Οι υπόλοιποι έξι συνεργοί τους έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr