Μετά τις διαφορετικές απόψεις αναφορικά με το Lockdown στη Θεσσαλονίκη, το οποίο κατά τον Μητσοτάκη «δεν είχαμε ενημέρωση από κανέναν πριν την εορτή του Αγ Δημητρίου» και τον Γεωργιάδη ο οποίος μας γνώρισε ότι «οι λοιμοξιολόγοι είχαν ζητήσει λήψη μέτρων αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε να μην βάλει Lockdown»,

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει τον Αδωνι Γεωργιάδη: «Αστέρα μου, τα καταφέραμε!» [βίντεο] | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr που μας παρουσίασαν ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, σειρά αυτή τη φορά πήρε άλλο δίδυμο, με κοινό παρονομαστή… τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Αυτή τη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας λέει πως «οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτοί που οικιοθελώς δεν θα εμβολιαστούν… πως αν δεν εμβολιαστούν μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν και  να μη μπορούν» και ο αρμόδιος υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, να μας λέει πως «δεν θα είναι προϋπόθεση το εμβόλιο για να ταξιδέψει κάποιος».

Μητσοτάκης: Δεκαετές σχέδιο για τον τουρισμό του μέλλοντος - slpress.gr

Και αυτά τα λένε δημόσια στην τηλεόραση! Δίχως δισταγμό και ντροπή…λες και απευθύνονται σε αμόρφωτους, που δεν θα καταλάβουν την, τουλάχιστον, ασυνεννοησία τους.

Τόσους συμβούλους επικοινωνίας έχει το Μαξίμου…Κάποιον να συντονίζει τις ανακοινώσεις του Μητσοτάκη με των υπουργών του δεν έχει ;

Είναι εικόνα αυτή Aρίστων ;