Παλαιό Ψυχικό: Άγνωστος πυροβόλησε γάτο – Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του ζώου

305
«Ο γάτος παραμένει στην κλινική παράλυτος από τη μέση και κάτω – Να εντοπιστεί ο δράστης», λέει ο ιδιοκτήτης του

Άλλη μία αποτρόπαια πράξη έρχεται να προστεθεί στα πολλά περιστατικά κακοποίησης ζώων στη χώρα μας. Αυτή τη φορά, άγνωστος στο Παλαιό Ψυχικό «σπάει πλάκα» όπως φαίνεται σημαδεύοντας από το μπαλκόνι του γάτες.

Ο γλυκύτατος γάτος αυτή τη στιγμή δίνει μάχη να περπατήσει ξανά, ενώ οι φωτογραφίες από τον τραυματισμό του είναι «γροθιά στο στομάχι». Αίτημα όλων, είναι να εντοπίζονται και να έχουν την πιο σκληρή αντιμετώπιση από την δικαιοσύνη οι κακοποιητές ζώων.

Ο κηδεμόνας του γάτου κάνει έκκληση και μέσω του DEBATER, αλλά και μέσω αγγελίας για όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Το γατάκι σύμφωνα με πληροφορίες σύρθηκε μέσα σε έναν κήπο όπου στη συνέχεια το εντόπισαν γείτονες. Το περιστατικό συνέβη στο Παλαιό Ψυχικό κοντά στη νέα αγορά στις οδούς: Πασχαλιάς, Δάφνης, Αμαριλλίδος και Ανθέων.

Νάσος Ζαμπέτας, ο κηδεμόνας τραυματισμένου γάτου

«Υπάρχει κάποιος εδώ στη γειτονιά του παλαιού Ψυχικού που πυροβολεί με κάποιο αεροβόλο όπλο γάτες. Από κάποια βεράντα βάζει στόχο τα γατάκια μας και τα πυροβολεί.

Αυτό έχει συμβεί ξανά με άλλο γάτο που τον πυροβόλησε στον ώμο. Τώρα ο δικός μας έχει μείνει παράλυτος και περιμένουμε αν θα επιζήσει και αν θα περπατήσει ξανά.

Η βολίδα έχει σφηνώσει σπονδυλική στήλη και αφαιρέθηκε με επέμβαση. Μαζί αφαιρέθηκαν και τρία κομματάκια σπονδύλου. Παραμένει στην κλινική παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Το έχουμε καταγγείλει στην αστυνομία, όποιος έχει δει κάποιον με αεροβόλο σε βεράντα να μας ενημερώσει παρακαλώ. Τον βρήκαν πεσμένο στο έδαφος και μας ενημέρωσε γείτονας. Πρόκειται για ανώμαλο στα μυαλά και πρέπει να εντοπιστεί, είναι επικίνδυνος», καταλήγει.

ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like