⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΤι καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί
Σε νέα καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο ΟΣΕ έδωσε άδεια για να κυκλοφορήσουν εμπορικές αμαξοστοιχίες σε μη τηλεδιοικούμενο μέρος του δικτύου.
Το Σωματείο αντέδρασε στην απόφαση του ΟΣΕ και, όπως επισημαίνει ο κ. Γενηδούνιας, το δρομολόγιο, για το οποίο δεν είχαν δοθεί οδηγίες ή διευκρινίσεις, ακυρώθηκε μετά από σχετική παρέμβαση.
Η ανάρτηση του Κώστα Γενηδούνια:
«Χωρίς να έχει δοθεί καμία επιπλέον οδηγία ή διευκρίνιση , ο ΟΣΕ σήμερα έδινε άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα σε μη τηλεδιοικούμενο μερος του δικτύου. Η παρέμβαση του Σωματείου μας καταλυτική, το δρομολόγιο ακυρώθηκε».
pronews.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































