⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΝα υποβαθμίσει τις ανησυχίες που προκαλούν σε στελέχη του κόμματος οι δημοσκοπήσεις και οι αποχωρήσεις επιχειρεί η Χαριλάου Τρικούπη, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να δίνει σάρκα και οστά στην προτροπή του «να περάσει το πρόγραμμά μας στην κοινωνία».
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στη Ρόδο και θα έχει σειρά επαφών στο νησί όπου θα ακούσει τα προβλήματα της κοινωνίας και παράλληλα θα ενημερώσει τους πολίτες για τις προτάσεις του κόμματός του τόσο για την επίλυση των προβλημάτων τους όσο και για τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα για να αποκτήσει η Ελλάδα ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά κράτους.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα «ποντάρει» στην αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ ως το μόνο κόμμα που έχει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα της χώρας αλλά και στα στελέχη που μπορούν να το υλοποιήσουν.
► Ανδρουλάκης: Μια πολιτική εικόνα «Μητσοτάκη-Τσίπρα», μας πάει πολύ πίσω σε μια εποχή τοξικότητας
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χαριλάου Τρικούπη δεν θα επιτρέψει παραφωνίες και εσωστρέφεια σε μια περίοδο που το σύνολο του πολιτικού συστήματος δοκιμάζεται και αμφισβητείται από μεγάλο μέρος των πολιτών.
Ιδεολογικός αντίπαλος η ΝΔ
Η βασική γραμμή της Χαριλάου Τρικούπη, παραμένει το γεγονός ότι ιδεολογικός αντίπαλος είναι η ΝΔ και ο αγώνας θα είναι ολομέτωπος.
Η στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στις δημοσκοπήσεις έχει αμβλυνθεί ωστόσο δεν είναι λίγα τα πηγαδάκια που εκφράζουν απορίες για το πώς γίνεται από δημοσκόπηση σε δημοσκόπηση και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δείχνουν τόσο διαφορετικό εύρος για την ΕΛ. ΑΣ, εκείνο όμως που κρατούν από τα ποιοτικά στοιχεία είναι η μη διαφοροποίηση της τάσης «βλέπουμε μια παγίωση ως προς την πρωτιά και το δίπολο που δημιουργείται» σημειώνουν.
Στόχος: «Τα τρία ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται στον καναπέ»
Με το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται δημοσκοπικά στις μυλόπετρες της ΝΔ και της ΕΛ.ΑΣ η Χαριλάου Τρικούπη θα ενισχύσει το μήνυμά της στους κεντρώους ψηφοφόρους οι οποίοι ψήφισαν τη ΝΔ και τώρα αισθάνονται απογοητευμένοι από τις μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν, από την έλλειψη διαφάνειας και αξιοκρατίας που τους κρατούν μακριά από τις κάλπες.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα εγκαταλείψει τους προοδευτικούς πολίτες οι οποίοι αισθάνονται ως φυσικό τους χώρο το ΠΑΣΟΚ. Στόχος λοιπόν είναι να καταφέρει να φέρει στις κάλπες εκείνους που πολύ εύστοχα είχε χαρακτηρίσει ο Παύλος Γερουλάνος «τα τρία ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται στον καναπέ».
Συνεχείς περιοδείες
Ανεξάρτητα από το εάν οι εκλογές γίνουν το φθινόπωρο ή την άνοιξη η πολιτική ζωή βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και το ΠΑΣΟΚ δεν θα αφήσει καμία μέρα να πάει χαμένη. Με συνεχείς περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα και θεματικές εκδηλώσεις ο στόχος είναι το πρόγραμμα να φτάσει παντού παράλληλα με τα έμπειρα στελέχη που μπορούν να το υλοποιήσουν.
Είναι κατανοητό πως σε αυτή τη μάχη χρειάζονται οι περισσότερες δυνατές δυνάμεις και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού, σημαντικού στελέχους με πολυετή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και δη στο λεκανοπέδιο Αττικής στο οποίο το ΠΑΣΟΚ καταγράφει πολύ χαμηλά ποσοστά.
Ο στόχος παραμένει η μάχη για τη χώρα και όχι για την προσωπική επιβίωση και ο δρόμος εκλογές θα περιλαμβάνει ιστορικά και έμπειρα στελέχη συνδυαστικά με νέα πρόσωπα που μπορούν να εκφράσουν και τη νέα γενιά.
Υπό αυτό το πρίσμα το επόμενο στοίχημα είναι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων, γιατί και τα πρόσωπα παίζουν το ρόλο τους.
ieidiseis.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































