⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν να αυξάνονται τα «κρούσματα» ανήλικης βίας, με μαθητές στο ΕΠΑΛ Πάτρας να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον. Ο 16χρονος μαθητής διαπληκτίστηκε με συμμαθητή του στο προαύλιο του σχολείου, στην περιοχή Κουκούλι, με αποτέλεσμα η λογομαχία να καταλήξει σε άγριο καυγά με γρονθοκοπήματα.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Ωστόσο δεν προχώρησε σε σύλληψη του 16χρονου, καθώς ο διευθυντής του σχολείου είχε ήδη καλέσει τους γονείς του φερόμενου ως δράστη και μετάβησαν μαζί με τον μαθητή στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και ακολούθησε η σύλληψη του νεαρού και των γονιών του, για παραμέληση ανηλίκου.

Όμως στην συνέχεια με προφορική εντολή του εισαγγελέα ο μαθητής και οι γονείς του αφέθηκαν ελεύθεροι, ως την ημέρα ορισμού της δίκης, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.

 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις