Μπογιές στην είσοδο ξενοδοχείου στην πλατεία Ομονοίας στο οποίο φιλοξενείτο συνέδριο για την ενίσχυση οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ, πέταξαν άγνωστοι το πρωί της Τετάρτης.

Το συνέδριο διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Πέταξαν μπογιές σε ξενοδοχείο που φιλοξενούσε συνέδριο για την ενίσχυση οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ
Πέταξαν μπογιές σε ξενοδοχείο που φιλοξενούσε συνέδριο για την ενίσχυση οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ

Νωρίτερα, έξω από το ίδιο ξενοδοχείο είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση μέλη του ΠΑΜΕ με αστυνομικές δυνάμεις να τους εμποδίζουν την είσοδο στο κτήριο. Στη συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Αμπατιέλος, Χρήστος Κατσώτης και Διαμάντω Μανωλάκου, ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπαδάκης και τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος Θέμης Γκιώνης, Θοδωρής Χιωνης και Γιάννης Πρωτούλης.

Σημειώνεται ότι το συνέδριο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης στο κτήριο του ΕΒΕΠ αλλά ακυρώθηκε και επαναπρογραμματίστηκε για σήμερα σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις