Ο καυγάς ξεκίνησε όταν μια γυναίκα άρπαξε ένα τηλέφωνο από τα χέρια μιας άλλης και ένας πεζοναύτης προσπάθησε να παρέμβει

 

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τη στιγμή που ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ μιας ομάδας πεζοναυτών και πολιτών έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στο Τέξας το Σαββατοκύριακο.

Τα πλάνα δείχνουν τις ομάδες έξω από το Voodoo Room στην ιστορική Sixth Street της συνοικίας διασκέδασης του Όστιν. Ο καυγάς ξεκίνησε όταν μια γυναίκα άρπαξε ένα τηλέφωνο από τα χέρια μιας άλλης και ένας πεζοναύτης προσπάθησε να παρέμβει.

Στη συνέχεια, ένας άνδρας με λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο προσπαθεί να ρίξει γροθιά σε έναν άλλο πεζοναύτη και αστοχεί, καθώς πεζοναύτες σπεύδουν να τον υπερασπιστού. Ενώ κάποιοι πεζοναύτες προσπαθούν να χωρίσουν τους άνδρες που βρίζουν ο ένας τον άλλον, η ένταση φαίνεται να κλιμακώνεται και αρχίζει ένας γενικευμένος καβγάς.

Πολίτες και πεζοναύτες ανταλλάζουν μπουνιές μεταξύ τους και αρκετοί πέφτουν στο έδαφος, μέχρι που επεμβαίνει η αστυνομία και διαλύει τον καυγά.

Δείτε φωτογραφίες από τον καυγά

Fight
Fight1
Fight2
Fight3

Οι παρευρισκόμενοι επευφημούσαν τους πεζοναύτες, οι οποίοι φαίνεται ότι ήταν πολύ περισσότεροι από τους πολίτες.

Ένας άνδρας ακούγεται να φωνάζει: «ΗΠΑ! ΗΠΑ!» καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να τους διαλύσουν.

Πολλοί άνθρωποι αναδημοσίευσαν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι χρήστες του Twitter μοιράστηκαν τις σκέψεις τους σχετικά με τη συμπλοκή.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν πρέπει να βρίσκεται στην 6th Street… είναι χάος & δεν προστατεύεται πλέον από την επιβολή του νόμου, εκτός αν τύχει να βρίσκονται στην περιοχή αστυνομικοί ή στρατιωτικοί», σχολίασε κάποιος.

Ένας άλλος έγραψε: «Δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής των πεζοναυτών, αλλά… το να χτυπήσεις έναν από αυτούς όταν υπάρχει ένα τεράστιο πλήθος είναι πολύ κακή ιδέα».

Το Όστιν κατατάσσεται στην ένατη θέση στη χώρα και στην πρώτη θέση στην πολιτεία για τα δημόσια πανεπιστήμια σύμφωνα με το U.S. News & World Report, και αποτελεί ένα πολύ δημοφιλές μέρος για τους νέους. Η πρωτεύουσα του Τέξας προβλέπεται να γίνει μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις της χώρας το 2100 με βάση τα τρέχοντα μεταναστευτικά στοιχεία.

Οι προβλέψεις λένε ότι ο πληθυσμός του Όστιν θα 10πλασιαστεί από τα σημερινά 2,3 εκατομμύρια σε σχεδόν 23 εκατομμύρια μέχρι τότε.

Μια πρόσφατη μελέτη του Bankrate κατέταξε το Όστιν ως την καλύτερη πόλη για να ξεκινήσει κανείς καριέρα, χάρη στην αναπτυσσόμενη αγορά εργασίας και την ποιότητα ζωής του. Ωστόσο, επιχειρηματίες του κέντρου του Όστιν δήλωσαν στο CBS Austin ότι η αύξηση της εγκληματικότητας και των αστέγων επηρεάζει τη δημόσια ασφάλεια στην περιοχή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις