Πιερία: Εκτεταμένες ζημιές σε πέντε κτίσματα από φωτιά στον Παλαιό Παντελεήμονα
Επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα και κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο τέσσερις ώρες μετά την εκδήλωσή της
Εκτεταμένες ζημιές σε πέντε κτίσματα (δύο ξενώνες, ένα κατάστημα και δύο σπίτια), προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/2) στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω της ώρας, οι κάτοικοι άργησαν να αντιληφθούν την πυρκαγιά, από την οποία δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά 4 ώρες μετά την εκδήλωσή της.
Στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκαν, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυ Σκούφα.
Πρόκειται για την πρώτη σύλληψη που ανακοινώθηκε έπειτα από τέσσερα και πλέον χρόνια για την επίθεσης στο Καπιτώλιο.
Ο ύποπτος σε βάρος του οποίου διενεργείται...