Μοιράσου το άρθρο

Υποδειγματικά λειτουργεί η ασφάλεια του πρωθυπουργού

Ένα πραγματικό δείγμα της αναβάθμισης του κρατικού μηχανισμού, αποτελούν τα μέτρα ασφαλείας για τον πρωθυπουργό, ακόμα και στις πιο απλές δραστηριότητες του.

Η Ελλάδα αναβαθμίζεται και οι μηχανισμοί προστασίας των υψηλών προσώπων παραπέμπουν σε προηγμένα κράτη σε θέματα ασφάλειας, όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Βόρειος Κορέα.

Η χθεσινή ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Τατόι, ενθουσίασε όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν, παρά το γεγονός ότι ήταν αδύνατον να προσεγγίσουν τον πρωθυπουργό, λόγω ακριβώς των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, που θύμιζαν ταινία με τον Τζέραρντ Μπάτλερ σε ρόλο σωματοφύλακά του προέδρου των ΗΠΑ. Πολλοί μάλιστα νόμιζαν πως γυρίζετε κάποια ταινία του Hollywood σε ελληνικό έδαφος!

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν σωματοφύλακες επίσης με ποδήλατα, σε όλη την πορεία. Ακροβολισμένοι γύρω από τα μονοπάτια όπου θα απολάμβανε ο πρωθυπουργός την ποδηλατάδα του, ήταν μυστικοί αστυνομικοί και άνδρες της ασφάλειας. Συμβατικά αυτοκίνητα και ένα περιπολικό εξασφάλιζαν την απαραίτητη ηρεμία που χρειάζεται ο κυβερνήτης της πατρίδας μας, σε αυτές τις στιγμές πολύτιμης χαλάρωσης.

Το σκηνικό συμπλήρωναν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, έτοιμοι να επέμβουν εάν χρειαστεί.

Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο να διαπιστώνεις ότι επιτέλους σε αυτή τη χώρα, κάτι λειτουργεί σωστά.

Η φωτογραφία είναι αρχείου, διότι στάθηκε αδύνατον να υπάρξει φωτογραφία και από την χθεσινή εξόρμηση του πρωθυπουργού. Λόγω ακριβώς των εξελιγμένων μέτρων ασφαλείας.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις