Η παλαιστινιακή οργάνωση ανέφερε πως ο 25χρονος όμηρος σκοτώθηκε σε «αποτυχημένη επιχείρηση των IDF για να τον απελευθερώσουν» – Λόγο για «ψυχολογική τρομοκρατία» κάνουν οι Ισραηλινοί

Βίντεο με ανατριχιαστικό περιεχόμενο, το όποιο παρουσιάζει τον 25χρονο Ισραηλινό Σαχάρ Μπαρούχ, που απήχθη από τους άντρες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στο κιμπούτζ Μπεέρι, μαζί με τη γιαγιά και τον μικρότερο αδερφό του, έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς. Και μπορεί ο ίδιος να επέζησε τότε, ωστόσο ο αδερφός και η γιαγιά του δολοφονήθηκαν.

Στην περιγραφή του βίντεο, η Χαμάς αναφέρει πως οι Ισραηλινές Δυνάμεις (IDF) πραγματοποιήσαν επιχείρηση για να τον απελευθερώσουν, ωστόσο αυτή απέτυχε και στο τέλος ο Μπαρούχ σκοτώθηκε. Μάλιστα, παρουσιάζουν μια ανατριχιαστική εικόνα του ίδιου να είναι πεσμένος στο έδαφος, με το σώμα και το πρόσωπό του να είναι παραμορφωμένα.

Δείτε το βίντεο με τις σκληρές εικόνες

Οι Ισραηλινοί, από την πλευρά τους, έκαναν γνωστό πως εκπρόσωπος του στρατού πήγες χθες το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας και τους ενημέρωσε για τη δημοσίευση του βίντεο. «Οι καρδιές μας συμπονούν την οικογένεια του Μπαρούχ, ο οποία απήχθη βάναυσα από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, που συνεχίζει να χρησιμοποιεί την ψυχολογική τρομοκρατία και να συμπεριφέρεται με απάνθρωπο τρόπο», ανέφερε η ανακοίνωση του στρατού, στην οποία δεν γίνεται καμία αναφορά σε «θάνατο του 25χρονου, ωστόσο επισημαίνεται πως η Χαμάς δημοσιεύει τέτοιου τύπου βίντει και στοιχεία για να τρομοκρατήσει ψυχολογικά τους Ισραηλινούς.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις