Η πολιτική ζωή της χώρας τις τελευταίες 10 ημέρες χορεύει στο ρυθμό γνωστού τηλεπαρουσιαστή και πρώην manager γνωστής πορνοστάρ.

ΧΑΜΟΣ! Στα δικαστήρια και πάλι τα πρώην συνεταιράκια Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης για τα 200.000 ευρώ – Makeleio.gr

 

Υπουργός δήλωσε δημόσια, ότι απειλήθηκε με καρατόμηση (την οποία δεν γλύτωσε τελικά…) μέσα στο υπουργείο του από τηλεπαρουσιαστή,  ο οποίος εισέβαλε στο υπουργείο με μπράβους, και κλοτσούσε τις πόρτες…Και ο πρωθυπουργός που τον επέλεξε και τον διόρισε,  δεν εμφανίστηκε καν να τον υπερασπιστεί !

Δήλωση Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Δ. κ. Γιάννη Βρούτση. - YouTube

 

Δημοσιεύματα φέρουν πολιτικούς ΚΑΙ της προηγούμενης κυβέρνησης να είναι «όμηροι» στα πάθη τους,  έπειτα από ταξίδι που πραγματοποίησαν στην Κίνα.

Επενδυτικές προσδοκίες από την επίσκεψη Τσίπρα στην Κίνα | Greek News Greek News

 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρονται σε υπουργούς της παρούσας κυβέρνησης, να είναι όμηροι στα πάθη τους, αφού υπάρχουν DVD’s με επισκέψεις τους σε διαμέρισμα του Κολωνακίου επί της οδού Κανάρη, όπου απολάμβαναν σεξουαλικών υπηρεσιών, από νεαρές καλλίγραμμες υπάρξεις.

Amina Σελίδα συνοδών (Χανιά) • Sex jobs

exofillo3-4

Ο ίδιος ο τηλεπαρουσιαστής, ευθύς μόλις του αφαιρέθηκε η πολυπληθής  φρουρά που η ΕΛ.ΑΣ με απόφασή της του είχε παραχωρήσει, ως σημαίνον πρόσωπο που κινδύνευε ;;;, ζητά την παραίτηση του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ - ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ: Να δώσει λύσεις η ηγεσία - ΠΑΤΡΙΣ

 

Ο ίδιος τηλεπαρουσιαστής φέρεται να χρησιμοποιούσε πλαστή δημοσιογραφική ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ

 

Και η κυβέρνηση σε όλο αυτό τον ορυμαγδό είναι απούσα! Υπουργός δικαιοσύνης, κυβερνητική εκπρόσωπος, Θιγόμενα πρόσωπα ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ!!! Παρακολουθούν σιωπηλά, περιμένοντας να κατακάτσει ο κουρνιαχτός και να ξεχαστεί το θέμα…

Πελώνη για την οικονομική ενίσχυση στην Εκκλησία: “Ντροπή και να το συζητάμε”

 

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί παρακολουθούν άπραγοι την κατρακύλα και απαξίωση της πολιτικής ζωής της χώρας, με τους πολιτικούς της που ουσιαστικά έμμεσα εκβιάζονται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα,  και δεν έχουν καλέσει ούτε ένα δημοσιογράφο,  να προσκομίσει στοιχεία, ή να εντέλλουν την ΕΛ.ΑΣ να διερευνήσει τυχόν εκβιασμό τους, ώστε να προστατέψουν τους πολιτικούς και τις οικογένειές τους.

Υπερ-εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος : Ποιοι θα στελεχώνουν τη νέα υπηρεσία | in.gr

Και όσο δεν υπάρχει αντίδραση από τους πολιτικούς μας (γιατί άραγε;) τόσο οι φήμες; θεριεύουν!

Μωρέ λέτε να μην είναι φήμες αλλά γεγονότα;

Τέτοια κατάντια πια ;

 

φωτό:makeleio.gr-In.gr-topescort-primeminister.gr