Ο 19χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της
Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε μια 24χρονη φοιτήτρια στην πόλη Τορούν στην Πολωνία, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν 19χρονο παράνομο μετανάστη από τη Βενεζουέλα ο οποίος δε δίστασε να τη μαχαιρώσει στα μάτια.
Ο 19χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της, περνώντας μέσα από πάρκο, μετά τη βάρδιά της σε μπαρ.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης τη μαχαίρωσε στα μάτια, τυφλώνοντάς την, με σκοπό να μην μπορέσει να τον αναγνωρίσει και να τον καταγγείλει στην αστυνομία.
Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου πάλεψε για τη ζωή της επί δύο εβδομάδες, πριν τελικά καταλήξει.
Έξι μήνες μετά τη δολοφονία της, η υπόθεση της Klaudia φαίνεται να έχει ξεχαστεί από τη δημόσια συζήτηση, παρά το γεγονός ότι το έγκλημα είχε προκαλέσει έντονη οργή και συγκίνηση στην πολωνική κοινωνία.
pronews.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































