Το κλίμα στην κυβέρνηση και οι πρωτοβουλίες Μητσοτάκη
Για να τους βοηθήσω λοιπόν και αυτούς που ζουν σε αγωνία όπως και αρκετοί συνάδελφοί τους το πλάνο για τον ανασχηματισμό είναι για τις αρχές Μαρτίου. Όπως με ενημέρωσε μάλιστα το κατοικίδιο, θα είναι σε πολλά επίπεδα, και στην κυβέρνηση αλλά και στο Μαξίμου.
Όπως έχουμε πει δύο υπουργοί έχουν δηλώσει πως για προσωπικούς λόγους θα αποχωρήσουν, λόγοι που δεν σχετίζονται με το κυβερνητικό τους έργο αλλά είναι αυστηρά προσωπικοί ενώ όπως μου λέει η γάτα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αξιολογήσει αρνητικά το έργο τουλάχιστον άλλων δύο που… θα πάνε σπίτι τους. Ένας πρωτοκλασάτος αναμένεται να μετακινηθεί και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας.
Τώρα, στο Μαξίμου μαθαίνω πως θα γίνει ένα γενικό… σάρωμα με σημαντικές αλλαγές. Κάποιοι πάντως θα αξιοποιηθούν σε κυβερνητικές θέσεις. Κλειδί στις αλλαγές είναι πάντως ο Γιώργος Γεραπετρίτης που μαθαίνω πως θα επιστρέψει στα παλιά του λημέρια πιο αναβαθμισμένος.
Όσον αφορά το γενικό κλίμα στην κυβέρνηση θεωρούν πως μπορούν να ξεπεράσουν τις … δυσκολίες που έχουν προκύψει από τη διαχείριση των Τεμπών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.
Οι δημοσκοπήσεις μάλιστα που έχουν στα χέρια τους και γίνονται πολύ συχνά για να καταγράψουν τις τάσεις δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας καθώς δεν καταγράφεται μεγάλη φθορά. Μεγαλύτερη μάλιστα πτώση, όπως μου λένε, καταγράφει δημοσκοπικά το ΠΑΣΟΚ ενώ στα καλύτερά τους είναι τα κόμματα δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και η Ζωή Κωσταντοπούλου που μαζεύουν ψήφους δυσαρέσκειας κυρίως για την υπόθεση των Τεμπών.
newsbomb.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































