Είχαν στόχο να πλήξουν το κύρος του Κυριάκου

Ένα πρωτοφανές κατασκοπευτικό θρίλερ εκτυλίσσεται έπειτα από την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό. Πρόκειται για μία σκοτεινή υπόθεση η οποία πιθανότατα να σχετίζεται με την απόπειρα του Κρεμλίνου να εμπλακεί στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, με στόχο να τεθεί σε κίνδυνο η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το κουβάρι φαίνεται να ξετυλίγεται έπειτα από την ξεκάθαρη ανακοίνωση του Σκάι αναφορικά με την θωρακισμένη Μερσεντές η οποία βρέθηκε στα χέρια ενός δολοφόνου, ο οποίος δολοφονήθηκε.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Ουδείς φυσικά αμφισβητεί την ειλικρίνεια της ανακοίνωσης του κορυφαίου ενημερωτικού σταθμού της χώρας.

Πως θα μπορούσε άλλωστε ένας πρόεδρος του Παναθηναϊκού να παρέχει θωρακισμένο όχημα σε έναν οπαδό του Ολυμπιακού ο οποίος καταδικάστηκε για την φρικτή δολοφονία του φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου;

«Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Κολομβία», μου εξομολογήθηκε έμπειρο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών που εδρεύει στην Κουάλα Λουμπούρ.

«Πρόκειται για μία εξόφθαλμη απόπειρα, πιθανότατα του Κρεμλίνου, να ενοχοποιήσει τους δύο κορυφαίους εφοπλιστές – μιντιάρχες υποστηρικτές του Κυριάκου, με απώτερο στόχο να πληγεί το προφίλ του ίδιου του τ. πρωθυπουργού. Ώστε να παρουσιαστεί η ψευδής εικόνα ότι τον Κυριάκο τον στηρίζουν άνθρωποι του υποκόσμου και του οργανωμένου εγκλήματος, γεγονός που φυσικά δεν ισχύει».

Το έμπειρο στέλεχος δεν απέκλεισε την πιθανότητα η θωρακισμένη Μερσεντές του Σκάι να απήχθη από Ρώσο πράκτορα, υπό την καθοδήγηση της διαβόητης Μαρίας – Σβετλάνα που διατηρούσε κατάστημα πλεκτών στο Παγκράτι και σήμερα αναζητείται.

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις