Η ΕΛ.ΑΣ του Θεοδωρικάκου! – ΜΟΝΟ προσλήψεις!!!

Οδυνηρή εμπειρία και μεγάλη ταλαιπωρία η έκδοση διαβατηρίου.

Οδυνηρή είναι η εμπειρία της έκδοσης ή ανανέωσης διαβατηρίου από τα αρμόδια γραφεία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς στα περισσότερα αν όχι σε όλα τους πολίτες εξυπηρετεί μόνο ένα στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

Τουλάχιστον αυτό βίωσα και κατάλαβα όταν πήγα για ανανέωση του διαβατηρίου μου στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου, όπου ο μοναδικός Υπαστυνόμος Β’ του τμήματος προσπαθούσε να παραλάβει αιτήσεις έκδοσης, να δώσει πληροφορίες στους πολίτες, να απαντήσει στα τηλέφωνα και να παραδώσει διαβατήρια.

Κι ο Τιραμόλα (για τους παλιούς) να ήταν δεν θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του. Πόσο δε να μην κάνει λάθος στην καταγραφή των στοιχείων των αιτούντων.

Με τόσες χιλιάδες προσλήψεις που γίνονται στην ΕΛ.ΑΣ θα ήταν λογικό να υπάρχει προσωπικό για την διεκπεραίωση των διαβατηρίων. Από την 1η Σεπτέμβρη που τα διαβατήρια θα γίνονται 10ετούς διάρκειας φανταστείτε τι έχει να γίνει, όταν χρειάστηκα, τυχερός ήμουν, μια ώρα αναμονής με πέντε άτομα μπροστά μου.

Το μόνο προσόν που χρειάζεται είναι γραφή, ανάγνωση και χρήση υπολογιστή. Δεν τα έχουν αυτά τα προσόντα οι νεοπροσληφθέντες;

Σ.Σ.

ieidiseis.gr

eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις