Πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ στον παράγοντα της ΠΑΕ της Super League – Ποινικός έλεγχος για 3 κακουργήματα

230
Και το Ελεγκτικό Συνέδριο καταλόγισε στον παράγοντα της Super League το ποσόν του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στο Α.Φ.Μ του.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον παράγοντα ΠΑΕ της Super League1, που φέρεται πως έχει ισχυρό πρόβλημα με το πόθεν έσχες του, τόσο ο ίδιος, όσο και συγγενικά του πρόσωπα..

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο έλεγχος που διενεργήθηκε από την Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος έδειξε ότι, προέκυψαν αδιευκρίνιστα ποσά 1,5 εκατομυρίου ευρώ, για τον μεγαλοπιχειρηματία, ο οποίος φέρεται ότι, τα απέκρυψε από το πόθεν έσχες του.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διαβίβασε το πόρισμα του στον αρμόδιο εισαγγελέα περιφέρειας, ο οποίος ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του παράγοντα ΠΑΕ της SL1 και για τα συγγενικά του πρόσωπα, που ελέγχονται ποινικά, για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα, για: ανακριβές πόθεν έσχες σε βαθμό κακουργήματος, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, επίσης κακουργηματικής μορφής…

Το σημαντικότερο πρόβλημα ωστόσο για τον μεγάλο ποδοσφαιροπαράγοντα προκύπτει από το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς το ανώτατο δημοσιονομικό δικαστήριο της χώρας βεβαίωσε – του καταλόγισε – το ποσόν του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στο Α.Φ.Μ του.

Τι σημαίνει αυτό; O,τι από την ώρα, που καταλογίζεται ποσόν στο Α.Φ.Μ ελεγχόμενου από το Ελεγκτικό Συνέδριο, θα πρέπει να το καταβάλλει! Το επόμενο βήμα ενδεχομένως θα είναι, να προσπαθήσει ο ποδοσφαιρικός παράγοντας, να ανακόψει τη λαίλαπα του Ελεγκτικού, μέσω ενδίκων βοηθημάτων. Εάν δεν ανατραπεί η απόφαση του ανωτάτου δημοσιονομικού δικαστηρίου, θα πρέπει να πληρώσει…

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like