⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΚαταιγισμός παραπόνων από Βρετανούς στα τουριστικά γραφεία
Οι εικόνες ντροπής των πανικόβλητων τουριστών την ώρα που εγκαταλείπουν τα ξενοδοχεία τους στη Ρόδο λίγο πριν τα τυλίξουν οι φλόγες κάνουν το γύρο του κόσμου πλήττοντας ανεπανόρθωτα τον τουρισμό της χώρας εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου.
Πρώτο θέμα σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ αποτελεί η εκκένωση τουριστών στη Ρόδο λόγω της μεγάλης φωτιάς που καίει το νησί των Ιπποτών για πέμπτη ημέρα.
«Χιλιάδες εγκαταλείπουν τα ξενοδοχεία στη Ρόδο καθώς εξαπλώνεται η φωτιά», αναφέρει το BBC στο ψηφιακό του πρωτοσέλιδο, ενώ το SKY News έχει ως τίτλο «Οι πυρκαγιές στη Ρόδο αναγκάζουν χιλιάδες τουρίστες να εγκαταλείψουν τα ξενοδοχεία τους».
Στο ίδιο μήκος κύματος και το πρωτοσέλιδο του Reuters το οποίο αναφέρει: «Η πυρκαγιά στο ελληνικό νησί της Ρόδου αναγκάζει εκατοντάδες να εκκενώσουν».
Η Daily Mail από την πλευρά της, επισημαίνει τα παράπονα που κάνουν χιλιάδες τουρίστες στα τουριστικά τους γραφεία. «Οι πυρκαγιές αναγκάζουν εκατοντάδες Βρετανούς παραθεριστές να εκκενώσουν σε αναγκαστική πορεία τεσσάρων μιλίων (7χλμ.) στο ελληνικό νησί της Ρόδου με ζέστη 35C – προκαλώντας πλημμύρα παραπόνων στα τουριστικά γραφεία», είναι ο τίτλος του βρετανικού μέσου ενημέρωσης.
Η γαλλική Lemonde γράφει: «Στην Ελλάδα, χιλιάδες τουρίστες απομακρύνθηκαν από το νησί της Ρόδου, που μαστίζεται από βίαιες πυρκαγιές».
«Οι ελληνικές αρχές ζητούν εκκένωση στη Ρόδο», είναι ο τίτλος που φιλοξενεί η σουηδική Aftonbladet.
newsbreak.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

















































