⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Αν και τα πρόβατα τα συναντά κανείς συνήθως στα χωριά και στις πλαγιές της Κρήτης, το πρωί και το μεσημέρι του Σαββάτου οι κάτοικοι του Ηρακλείου έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού, καθώς ένα πρόβατο έκανε… βόλτες στην πόλη.

Το ζώο, άγνωστο μέχρι στιγμής σε ποιον ανήκει και από πού ξέφυγε, περιφερόταν επί ώρες στους δρόμους του Ηρακλείου, με πολίτες να το βλέπουν να περνά από διαφορετικές συνοικίες, σύμφωνα με το neakriti.gr. Η… απρόσμενη διαδρομή του πέρασε από τη Θέρισο, τον Μασταμπά, συνέχισε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και έφτασε μέχρι τις αρχές της Ικάρου.

Η περιπέτεια ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00, όταν, ύστερα από πολύωρη… καταδίωξη, το πρόβατο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή μεταξύ της Λεωφόρου Δημοκρατίας και της Ικάρου.

thestival.gr

pixabay

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις