Μοιράσου το άρθρο

Σε ρόλο πυροσβέστη οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού

Η πύρινη λαίλαπα που κατακαίει την Αττική φαίνεται πως ήταν η θρυαλλίδα για να εκφραστεί το μεγάλο κύμα δυσαρέσκειας κατά του υπουργού πολιτικής προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, που κυριολεκτικά έχει εξοργίσει τους γαλάζιους βουλευτές.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα αρκετά μέλη της γαλάζιας ΚΟ είχαν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για την συμπεριφορά του υπουργού στο πρόσωπο τους, καθώς αρνείτο όχι μόνο να τους συναντήσει, αλλά ακόμα και να απαντήσει στο τηλέφωνο. Την ίδια εικόνα μάλιστα είχαν και υπουργοί της κυβέρνησης για την «χρυσή μεταγραφή» του Κυριάκου.

Μετά την πυρκαγιά του Ρεθύμνου υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες τοπικών βουλευτών και παραγόντων για την επάρκεια Στυλιανίδη που το Μαξίμου επιχείρησε να διασκεδάσει με διαρροές σε φιλικά ΜΜΕ, που ήθελαν τον υπουργό να χαίρει της πλήρους εκτίμησης του πρωθυπουργού, ο οποίος μάλιστα εμφανιζόταν «ενθουσιασμένος από τις επιδόσεις του»!

Από νωρίς το πρωί σήμερα τα τηλέφωνα των στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν κυριολεκτικά σπάσει από οργισμένους βουλευτές, στελέχη, παράγοντες αλλά και αυτοδιοικητικούς που εκφράζουν την οργή τους για την εξέλιξη της πυρκαγιάς η οποία θα μπορούσε να είχε περιοριστεί από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε. Με αποτέλεσμα το πρωθυπουργικό περιβάλλον να έχει μετατραπεί σε κυματοθραύστη και ο πλέον στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού σε… πυροσβέστη! Καθώς η εσωκομματική πυρκαγιά που έχει ανάψει, μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε.

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις