Μοιράσου το άρθρο

 

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει το φορτίο που μετέφερε το Ουκρανικό αεροσκάφος που πριν 6 ημέρες έπεσε στην Καβάλα, από βλάβη στους κινητήρες του, οδηγώντας στο θάνατο και 8 μέλη του πληρώματός του, όλοι Ουκρανοί πολίτες.

 

Στην αρχή κυβερνητικές διαρροές διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους, ανέφεραν πως δεν γνώριζαν ότι το Antonov μετέφερε πολεμικό υλικό, αναφέροντας πως έκαναν  και διάβημα στη Σερβία και στην Ουκρανία.

 

H ΥΠΑ δήλωσε πως είχαν κατατεθεί σχέδια πτήσης, και επιπλέον δήλωσε άγνοια για το επικίνδυνο φορτίο…

 

Όμως τους διέψευσε 2 ημέρες μετά,  ο πρόεδρος της Σερβίας Βούσιτς,  ο οποίος δήλωσε σε ανακοίνωσή του,  «Η ελληνική κυβέρνηση ήξερε τα πάντα για τα όπλα στο αεροσκάφος»!

 

Μάλιστα πηγές της Σερβικής πολεμικής βιομηχανίας ανέφεραν  πως το αεροσκάφος μετέφερε 11,5 τόνους πρωτογενούς πολεμικού υλικού. Επιπλέον ο πρόεδρος Βούσιτς ανέφερε,  πως δεν έχει λάβει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑ από την Ελληνική κυβέρνηση.

 

Όμως οι φωτογραφίες από το σημείο πτώσης και έκρηξης του αεροσκάφους Antonov στην Καβάλα, με τίποτα δεν παραπέμπουν σε έκρηξη 11,5 τόνων πολεμικού υλικού.

Σκεφτείτε πως δεν υπάρχει καν όρυγμα (κρατήρας)!

Λες και πήρε επιφανειακή φωτιά το χωράφι…

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Το αεροσκάφος «χάθηκε» στα χωράφια - Απίστευτες εικόνες από drone

Πτώση Antonov στην Καβάλα: «Έγινε μεγάλη έκρηξη, μας φάνηκε σαν πυρηνική βόμβα» (βίντεο) - Law & OrderΑναζητούνται λοιπόν, 11,5 τόνοι πολεμικού υλικού.

Φήμες φέρουν τον πιλότο του Antonov, στον κύκλο που έκανε πάνω από τη θάλασσα πριν από την πτώση του, η πορεία του οποίου αποτυπώνεται στο Flight route, να  “απαλλάχθηκε” από το φορτίο του.

Ο ευρών αμειφθήσεται!

 

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις