Μοιράσου το άρθρο

 

Έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια, για να αντιληφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι η επιλογή του στο πρόσωπο του Παναγιώτη Κοντολέοντα, δεν έκανε!

 

Δείτε ακόμη: Τα έργα και οι ημέρες του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, πριν και μετά το διορισμό του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 

3 χρόνια με την Ε.Υ.Π να ακροβατεί υπό τις εντολές του ανεπαρκή Παναγιώτη Κοντολέοντα, αφού τον αμφισβήτησαν ακόμη και οι υφιστάμενοί του,  και τον ανιψιό του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη να τον στηρίζει, μέχρι που σήμερα “παραιτήθηκαν” , ομού κι αντάμα!

Το αποκορύφωμα του Παναγιώτη Κοντολέοντα ήταν το “μονόπρακτο” ενώπιον της  επιτροπής θεσμών & διαφάνειας της Βουλής, όπου τα έκανε μαντάρα, αφού κατέθεσε πως η υπηρεσία που διοικούσε… “παρακολουθούσε Έλληνα πολίτη,  έπειτα από εντολή ξένης υπηρεσίας πληροφοριών!” καταστρέφοντας τα αφήγημα της κυβέρνησης.

Διοικητής ΕΥΠ στη Βουλή: Καμία κρατική υπηρεσία δεν διαθέτει το λογισμικό Predator

 

Δείτε ακόμη: Ο “πανέξυπνος” διοικητής της Ε.Υ.Π που εξέθεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

 

Κρίμα που έλεγε στον κύκλο του,  πως έφτιαχνε βιογραφικό για τη μετέπειτα πορεία του στον ιδιωτικό τομέα…

Ως αποτυχημένος παραιτήθηκε. Οπότε δυσκολάκι να τον επιλέξει κάποιος ιδιώτης για να του παρέχει…τις ανύπαρκτες γνώσεις του. Το πολύ πολύ να τον πάρει πίσω η G4S που εργαζόταν. Η θέση του Aviation General Manager τον περιμένει,  για να συνεχίσει την καριέρα του από εκεί που την άφησε…

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις