Τι ακούμε;

Οι έκτακτες συνθήκες που ήταν… εκτός προγράμματος και το χιόνι που έπεσε μεσημέρι ενώ συνήθως πέφτει βράδυ, αποτελούν αναμφισβήτητα την οσκαρική κορωνίδα στο σενάριο της επιθεώρησης που παρουσιάζεται στη Βουλή, με βασικό πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι αδιανόητα αυτά που ακούστηκαν από το στόμα ενός Πρωθυπουργού, ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία σχεδίου αντιμετώπισης της οποιασδήποτε κρίσης, με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Γιατί, όπως είπε με ρεσιτάλ ερμηνείας «και σε αντίθεση με άλλες χιονοθύελλες το χιόνι έπεσε μέρα μεσημέρι, συνήθως πέφτει βράδυ»!

Καλά που δεν παρουσίασε και τίποτα μελέτες για να στηρίξει την «επιστημονική» τοποθέτησή του, καθώς εκτός από λοιμωξιολόγος-επιδημιολόγος, τώρα έγινε και μετεωρολόγος (σ.σ. τα έβαλε και με τους μετεωρολόγους οι οποίοι τον εξέθεσαν, λέγοντας ότι κανείς τους δεν πρόβλεψε ότι θα πέσει μισό μέτρο χιόνι στο κέντρο της Αθήνας και στα βόρεια προάστια…)! Πρωθυπουργός τρία σε ένα…

Τόσες μέρες ακούγαμε τους Υπουργούς του να λένε ότι ο χιονιάς ήρθε… λίγο νωρίτερα και γ’ αυτό έγινε το επιτελικό μπάχαλο, αλλά εχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τερμάτισε.

Και απέδειξε ότι θωρεί τους πολίτες αυτής της χώρας, ηλίθιους, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη τους.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις