«Να βρεθεί ο ένοχος στη φυλακή» λέει η μητέρα

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τονίζει ότι είναι κατά της βίας και υποστηρίζει ότι όσα λέγονται γι’ αυτόν είναι ψέματα. Υποστηρίζει ότι έμαθε τι συνέβη στο κορίτσι πριν μία εβδομάδα και είπε στη σύντροφό του να πάνε την ανήλικη στον γιατρό.

«Είναι όλα ψέματα» είπε για όσους τον κατηγορούν για βιασμό. «Δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω ένα παιδί και δε δέχομαι τη βία σε βάρος των παιδιών» πρόσθεσε. Διευκρίνισε πως η μικρή που ζούσε μαζί τους ήταν πάντα χαρούμενη, αλλά όποτε επέστρεφε από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν στεναχωρημένη.

Μητέρα 8χρονης: «Να βρεθεί ο ένοχος στη φυλακή»

Από την πλευρά της η μητέρα της 8χρονης υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είναι αθώος και η Δικαιοσύνη πρέπει να στείλει τον ένοχο στη φυλακή.

«Μου είπε ευθέως πονάω, δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι κλειστός χαρακτήρας. Ζητάω από τη δικαιοσύνη να λάμψει η αλήθεια, να ξαναπάρω το παιδί μου και ο ένοχος να βρεθεί στη φυλακή», είπε η μητέρα.

Η επιμέλεια της μικρής έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα και ανατέθηκε σε επιτελείς του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε τον βιασμό.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις