⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Συνελήφθη στην περιφέρεια του Πσκοφ, κοντά στα σύνορα με τη Λετονία, διευκρίνισε η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη ενός Σουηδού που κατηγορείται ότι διέσχισε παράνομα τα ρωσικά σύνορα με στόχο την προετοιμασία επιθέσεων κατά στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Ο σουηδικής υπηκοότητας άνδρας, το όνομα και η ηλικία του οποίου δεν αποκαλύφθηκαν, συνελήφθη στην περιφέρεια του Πσκοφ, στη βορειοδυτική Ρωσία, κοντά στα σύνορα με τη Λετονία, διευκρίνισε η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB, την οποία επικαλέστηκε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Πήγαινε στη Ρωσία (…) για να διαπράξει επιθέσεις και ενέργειες δολιοφθοράς με στόχο στρατιωτικές εγκαταστάσεις» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις