Σάλος σε διάσημο Πανεπιστήμιο της Μόσχας: Εικόνες από πάρτι με όργια φοιτητών κάνουν τον γύρο του κόσμου

 

Τα φοιτητικά όργια έγιναν σε ένα από τα πιο διασημότερα Κρατικά Πανεπιστήμια της πόλης προκαλώντας μεγάλο σάλο στην Μόσχα.

Αναβρασμός επικρατεί το τελευταίο 24ωρο σε ένα από τα πιο γνωστά Πανεπιστήμια της Μόσχας, καθώς τον γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφίες με γυμνούς φοιτητές να είναι εκτός ελέγχου.

Τα φοιτητικά όργια έγιναν σε ένα από τα πιο διασημότερα Κρατικά Πανεπιστήμια της πόλης προκαλώντας μεγάλο σάλο στην Μόσχα.

Όλα ήρθαν στο φως όταν ο  φωτογραφίες με τους φοιτητές να συμμετέχουν σε ομαδικά όργια, διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες μετά από διαφωνία των μελών τους.

Οι νέοι φοιτητές προκειμένου να συμπεριληφθούν σε κάποιες φοιτητικές  ομάδες και να γίνουν αγαπητοί, διοργάνωναν τις εν λόγο «τελετές», όπως τις αποκαλούσαν.

Πηγές που μίλησαν στα ρωσικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι αυτές οι εικόνες δεν τραβήχτηκαν στο Πανεπιστήμιο και ότι επρόκειτο για μυστικό ιδιωτικό πάρτι.
Αναφέρθηκε επίσης ότι η διοίκηση του πανεπιστημίου ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και κάποιοι μαθητές ενδέχεται να αποβληθούν από το σχολείο.
 Ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πόσοι φοιτητές βρίσκονται στο «μυστικό πάρτι», υπολογίζεται ότι είναι τουλάχιστον 20 φοιτητές.

newpost.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like