Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι από την πολιτική σκηνή για να πουν το τελευταίο αντίο στη Λένα Σαμαρά, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Η οικογένειά της – ο πατέρας της, Αντώνης Σαμαράς, η μητέρα της, Γεωργία, και ο αδελφός της, Κώστας – βίωσαν τον ανείπωτο πόνο της απώλειας. Η ατμόσφαιρα ήταν βαρύθυμη, με τους παρευρισκόμενους να συγκρατούν τη θλίψη τους.

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν στον Ιερό Ναό ήταν η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η δημοσιογράφος Λόλα Νταϊφά, η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη, ο υπουργός Μετανάστευσης Θάνος Πλεύρης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τη σύζυγό του, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Ανδριανός, καθώς και ο θείος της εκλιπούσας, Αλέξανδρος Σαμαράς.

Η ξαφνική απώλεια της Λένας αφήνει ένα μεγάλο κενό στους δικούς της, αλλά και σε όσους τη γνώρισαν και την αγάπησαν.

Στεφάνι εις την μνήμη της έχει αποστείλει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε εικόνες:

Φωτογραφία: Intime

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις