Του αρνήθηκε φωτογραφία και νευρίασε

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δέχθηκε απειλή από όπλο από έναν μεθυσμένο αστυνομικό στα Σερβία γιατί δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του. 

Ο Σέρβος σέντερ φέρεται να του αρνήθηκε να βγάλουν φωτογραφία και αυτός αντέδρασε βγάζοντας το υπηρεσιακό του όπλο. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, κατάφερε ακόμη και να του το πάρει από τα χέρια και στη συνέχεια ένας άλλος αστυνομικός, ο οποίος είναι επίσης γνωστός για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, φέρεται να παρενέβη στο περιστατικό και επιτέθηκε στον ξάδερφο του Ραντούλιτσα.

Πάντως, συνελήφθη λίγο αργότερα από μέλη της Χωροφυλακής. Είπαν ότι ο αξιωματικός ήταν ύποπτος για κίνδυνο της ασφάλειας.

«Μου είπε: “Φύγε από εδώ”»

Αντί για μια κοινή φωτογραφία με τον διάσημο μπασκετμπολίστα, ο αστυνομικός έλαβε ποινική καταγγελία και τέθηκε σε αναστολή.

«Δεν αμφισβητώ ότι υπήρξε επεισόδιο, αλλά δεν τράβηξα το όπλο στον Ραντούλιτσα. Πήγα κοντά του για πρώτη φορά και τον πλησίασα από το πλάι, οπότε οι συγγενείς του δεν με είδαν. Ήμουν με πολιτικά ρούχα. Είναι αλήθεια ότι ζήτησα να τραβήξω μια φωτογραφία μαζί του και με τους νεότερους ασκούμενους της αστυνομίας, που βρίσκονταν στο άλλο μέρος της σκηνής, αλλά ο Ραντούλιτσα μου είπε: “Φύγε από εδώ”. Ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία μαζί του γιατί τον αγαπούσα πολύ. Οι άνθρωποι του προέρχονται από το χωριό Pribeljci κοντά στο Σίποβο και είμαστε περήφανοι γι ‘αυτούς, οπότε θα πρέπει να σέβεται τους συμπατριώτες του» είπε ο αστυνομικός στο Objektiv.

pronews.gr