Μοιράσου το άρθρο

 

Αποκαλύψεις που δείχνουν τη σήψη και διαφθορά που επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ με την ανοχή, κάλυψη και διαπλοκή των πολιτικών τους προϊσταμένων, παρουσιάζει στο VIDEO ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

 

Στις σοβαρότατες αυτές αποκαλύψεις οι οποίες προέρχονται από το ρεπορτάζ και στοιχεία της δικογραφίας , σε εν εξελίξει δίκη η οποία συνεχίζεται, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πέραν των αποκαλύψεων για εμπλοκή ανώτερων αξιωματικών σε κυκλώματα διαφθοράς, δικηγόρων αλλά και δημοσιογράφων, αποκαλύψεις υπήρξαν και για το αληθινό πρόσωπο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριου Οικονόμου, ο ο οποίος έχει το προσωνύμιο “δουλίτσας” στο Μέγαρο της Κατεχάκη. Δείτε το VIDEO στο 19.10” και έπειτα.

Διήμερη επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου στην Αλβανία | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Corfu Κέρκυρα News

 

 

Κυριότερη αποκάλυψη στο VIDEO,  η πρόσφατη προαγωγή σε διοικητή ασφαλείας της ΓΑΔΑ,  του ανώτατου αξιωματικού κ Δάβαλου, ο οποίος αναφέρεται στη δικογραφία της Ε.Υ.Π για την «Greek mafia», που στάζει πολύ αίμα και βρώμικο χρήμα, με σωματέμπορους, δολοφόνους και λεκιασμένους μέχρι το μεδούλι πρώην αλλά και νυν αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Μια πολύ επικίνδυνη συρραφή στοιχείων, που όποιος εμπλέκεται βρίσκεται ή σε χαντάκι ή στο μνήμα. Η προαγωγή του κ Δάβαλου δεν θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί για ηθικούς και μόνο λόγους,   πριν ο εν λόγω αξιωματικός τελειώσει όλες τις δοσοληψίες του με τη δικαιοσύνη,  και αποδοθεί πάνλευκος στην κοινωνία.

 

Η αναφορά, στον σημερινό Διοικητή Ασφαλείας Αττικής, ταξίαρχο κ Δάβαλο, (δεξιά στη φωτό με το κοστούμι) ο οποίος εμπλέκεται σε “ξέπλυμα μαύρου χρήματος”, (Δείτε το VIDEO στο 33.50” και έπειτα),  κατά το κατηγορητήριο και έχει τοποθετηθεί στην κατάλληλη θέση, ώστε να ελέγχει τα σύγχρονα “τάγματα ασφαλείας” των κυβερνώντων για να συλλαμβάνουν δημοσιογράφους , να υποκλέπτουν, να τρομοκρατούν και να κουκουλώνουν υποθέσεις.

Toν Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκαν οι κύριοι Δουρβετάκης και Δάβαλος

 

Βέβαια η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες ανεξήγητες συμπεριφορές,  αφού είχε προάγει και διατηρήσει στη θέση ως αρχηγό του Π.Σ, τον υπόδικο για τους 102 καμένους στο Μάτι  κ Κολοκούρη, και παραμένων εκτός φυλακής με την καταβολή εγγύησης 5.000€.

O Κολοκούρης έκαψε τον Μητσοτάκη - Πολιτική - cretadrive.gr

 

Στο 0.55΄του VIDEO ο δημοσιογράφος αναφέρεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και στον ανιψιό του και διευθυντή του πολιτικού του γραφείου  Γρηγόρη Δημητριάδη,  παραλληλίζοντας τον “αρχικοριό” του πατρός Μητσοτάκη Χρήστο Μαυρίκη,  με τον Γρηγόρη Δημητριάδη,  στο θέμα των υποκλοπών.

Ερευνα-βόμβα για τις μπίζνες του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη | Eretikos.gr

 

Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια πυραμίδα εξουσίας που τα έχει όλα: Τσουβάλια με χρήμα, συμβόλαια θανάτου, πάνω από 25 ανεξιχνίαστες δολοφονίες, παρακολουθήσεις πολιτών και υποκλοπές. 

Και στον ορίζοντα δεν φαίνεται πουθενά εισαγγελέας να καλέσει τον δημοσιογράφο να καταθέσει όσα στοιχεία διαθέτει και να ξεκινήσει μια σοβαρή έρευνα σε βάθος, και να διερευνήσει και την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα από του βήματος της Βουλής, ο οποίος ανέφερε πως  “Έχει διεισδύσει η μαφία της νύχτας στο Μέγαρο Μαξίμου” .

Σε άλλα νέα σήμερα είναι Τρίτη 2 Αυγούστου 2022…

 

Στέφανος Παπαδόπουλος

 

Με πληροφορίες από:makeleio.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις