Μοιράσου το άρθρο

« Πάγωσαν» οι θαμώνες του πολυτελούς εστιατορίου

Ζεύγος – στην πολιτική και όχι στην πραγματική ζωή – ήταν αυτό που προκάλεσε αναστάτωση στους θαμώνες πολυτελούς εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο λόγος για την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον – λέγε με εθνικό κεφάλαιο – Ευάγγελο Βενιζέλο που συνέφαγαν στο συγκεκριμένο εστιατόριο, αφήνοντας τους θαμώνες άναυδους.

Μην πάει ο νους σας στην χυδαιότητα και τον λαϊκισμό. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν εξαιρετικά συγκρατημένος πάνω από τα εδέσματα, σε αντίθεση με την πρόεδρο η οποία έτρωγε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Το πραγματικό μενού, ήταν το θέμα της συζήτησης, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρόεδρος και ο πρώην αντιπρόεδρος συμπλέουν πολιτικά. Είναι ομοϊδεάτες.

Και η θεματολογία της συνάντησης θαρρείς ότι «σκεπαζόταν» από μία γιγαντιαία αφίσα, σαν αυτή που δημιούργησαν οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές, στην οποία δέσποζαν τα πρόσωπα του Κυριάκου και του Όρμπαν.

Η επίθεση λοιπόν που θύμισε «σαβάνα», δεν ήταν αποτέλεσμα των γαστριμαργικών επιλογών του κ. Βενιζέλου, αλλά η πολιτική επίθεση του πρώην συγκυβερνήτη του Αντώνη Σαμαρά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως ακριβώς επιτίθεται το περήφανο λιοντάρι στην νεαρή γαζέλα που είχε το θράσος να εισέλθει στην περιοχή του.  Στην άγρια φύση η συγκεκριμένη εικόνα συνοδεύεται από την παρουσία της ύαινας η οποία περιμένει υπομονετικά για να φάει ότι έχει απομείνει.

Η πρόεδρος όμως δεν συνηγόρησε με τις απόψεις του πρώην προέδρου, διότι το μέλλον της είναι απόλυτα συνυφασμένο με το μέλλον του Κυριάκου. Και δεν μιλάω μόνο για το πολιτικό τους μέλλον.

Ακόμα και οι μύδροι Βενιζέλου για το ενεργειακό και τις «περίεργες» επιλογές του Κυριάκου, άφησαν την πρόεδρο παγερά αδιάφορη, με την σκέψη της να πλανάται σαν περιστέρι στο επόμενο πολυτελές ταξίδι της. 

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις