Σλοβακία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν αρκούδα που επιτέθηκε σε πέντε ανθρώπους
115
Πέντε άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός 10χρονου κοριτσιού, τραυματίστηκαν και δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αμυχές και γρατσουνιές
Μια καφέ αρκούδα που τραυμάτισε πέντε ανθρώπους σε μια πόλη της Σλοβακίας εξουδετερώθηκε, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος της χώρας.
Βίντεο με την αρκούδα να τρέχει στους δρόμους του Λίπτοφσκι Μίκουλας στις 17 Μαρτίου έγινε viral.
Σύμφωνα με το BBC, βρέθηκε έπειτα από δέκα ημέρες σε ένα δάσος. Ένα drone και βιομετρική τεχνολογία χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό της, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Τόμας Ταράμπα σε ανάρτησή του στο Facebook, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση.
Σημειώνεται ότι πέντε άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός 10χρονου κοριτσιού, τραυματίστηκαν και δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αμυχές και γρατζουνιές μετά την επίθεση που δέχτηκαν από το ζώο.
Δενδρύλλια κάνναβης με θερμαντικές λάμπες, εντοπίστηκε να καλλιεργεί 34χρονος στο σπίτι του στη Ρόδο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,...