Η Σοφία Μουτίδου μέσω των βίντεο που «ανεβάζει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube σχολιάζει και καυτηριάζει την επικαιρότητα.
Αυτή τη φορά, θέμα για το καινούργιο της βίντεο, αποτέλεσε γνωστός ποινικολόγος ο οποίος λατρεύει να βγαίνει στα παράθυρα και ο οποίος έχει δηλώσει πως δεν αναλαμβάνει υποθέσεις παιδόφιλων και τοκογλύφων.

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είναι δύο οι κατηγορίες των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνω σε υποθέσεις: Είναι οι τοκογλύφοι και οι παιδόφιλοι. Αυτά τα είχα υποσχεθεί και στον πατέρα μου» αναφέρει η Σοφία Μουτίδου κατά τη διάρκεια του βίντεο.

«Δεν ήθελα να γίνω δικηγόρος. Σε όλη μου τη ζωή φανταζόμουν να γίνω κάτι σχετικά με το θέαμα. Ήθελα να γίνω παρουσιαστής. Συγκεκριμένα, δεν ξέρω αν μου αρέσει τόσο η παρουσίαση, όσο να είμαι καλεσμένος. Θα ήθελα να είμαι επαγγελματίας καλεσμένος. Με τα ένσημά μου, με το σωματείο μου, με όλα. Δεν μου αρέσουν και οι live καλεσμένοι, αλλά τα παράθυρα. Στο αεροπλάνο παίρνω θέση παράθυρο. Αρκεί να βλέπω από κάτω και να είμαι γύρω από μία κορνίζα. Θα ήθελα, λοιπόν, να είμαι επαγγελματίας καλεσμένος. Αντί αυτού, όμως, σπούδαζα τα νομικά» ανέφερε η Σοφία Μουτίδου σε κάποιο σημείο του βίντεο.

 

πηγή πληροφόρησης:newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις