«Τα μηνύματα έχουν χαρακτήρα προτρεπτικό, όχι παραινετικό, χαρακτήρα ομάδας ανθρώπων που θέλει να ασκήσει πιέσεις στη Σοφία» είπε ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

 

Για ό,τι συνέβη το βράδυ της Τρίτη στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και οδήγησε στην ενεργοποίηση του panic button αλλά και για το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα που θεωρήθηκε απειλητικό και γι’ αυτό υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος του, μίλησε ο δικηγόρος της συζύγου του ποινικολόγου, Θέμης Σοφός.

Όπως εξήγησε, με βάση τους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί ο κ. Λύτρας «δεν θα έπρεπε να διαθέτει κλειδιά ούτε και να μετέχει στο κοινό γκρουπ που δημιουργήθηκε χωρίς τη συναίνεσή της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και να υπάρχει μέσω αυτού άμεση συναναστροφή. Στο γκρουπ στο Viber που δημιουργήθηκε ad hoc μετείχε ο κ. Λύτρας, η κυρία Πολυζωγοπούλου, συνεργάτης του ποινικολόγου και άλλο ένα άτομο. Στο γκρουπ αυτό η Σοφία (σ.σ. Πολυζωγοπούλου) εντάχθηκε χωρίς τη θέλησή της καθιστάμενη χωρίς τη συναίνεση της κοινωνός μηνυμνάτων από τον κ. Λύτρα και από άλλους συμμετέχοντας κάτι που για εμάς συνιστά παραβίαση των περιοριστικών όρων».

«Τα μηνύματα έχουν χαρακτήρα προτρεπτικό, όχι παραινετικό, χαρακτήρα ομάδας ανθρώπων που θέλει να ασκήσει πιέσεις στη Σοφία, Δεν ήταν σώφρων να το κάνουν αυτό και ειδικά ο κ. Λύτρας που τελεί υπό περιοριστικούς όρους. Υπάρχουν μηνύματα που θα τεθούν υπόψη της ανακρίτριας» συμπλήρωσε ο κ. Σοφός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d23r8zugught)
Κλείσιμο

Περιγράφοντας, δε, τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στον Γέρακα είπε ότι «η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα άνοιξε με τα κλειδιά και μπήκε στην αυλή. Παρά τις προσπάθειες του αστυνομικού οι εισβολείς δεν συμμορφώθηκαν στις προτροπές. Δημιουργήθηκε ένταση, ακούστηκαν ύβρεις. Αυτό εκανε τον πατέρα της Σοφίας να βγει από το σπίτι και στη συνέχεια άρχισε να οδηγεί τους εισβολείς εκτός του σπιτιού. Τότε η κυρία Πολυζωγοπούλου επικοινώνησε μαζί μου και της είπα να ενεργοποιήσει το panic button».

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Σοφό «η Σοφία λιποθύμησε από την ταραχή της. Είναι μητέρα ενός κοριτσιού 9 ετών και κακοποιημένη, χτυπημένη βάναυσα με συμπεριφορά που μόνο ως ζωώδες ένστικτο μπορεί να συγκριθεί».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις