Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της αναίτιας επίθεσης που πραγματοποίησαν περίπου 100 χούλιγκαν της Σπόρτινγκ σε φίλους της ΑΕΚ με… τη συνεργασία των σεκιούριτι του γηπέδου

Tρομέρα σκηνικά βίας σημειώθηκαν στη Λισαβόνα εναντίον των περίπου 15 φίλων της ΑΕΚ, που είχαν ταξιδέψει με την ομάδα χάντμπολ για τον αγώνα με τη Σπόρτινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 100 χούλιγκαν των «λιονταριών» επιτέθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα στον κόσμο της Ενωσης, με τους Πορτογάλους να έχουν πάνω τους λοστούς, μαδέρια, πέτρες και μαχαίρια.

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι οι σεκιούριτι του γηπέδου είχαν κλείσει και τις πόρτες του γηπέδου, αποκλείοντας κάθε έξοδο διαφυγής κι έτσι οι Ελληνες φίλαθλοι δεν μπόρεσαν να βγουν από το κλειστό.

Από τα επεισόδια που σημειώθηκαν, ευτυχώς κανένας φίλος της ΑΕΚ δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο έχοντας τραύματα στη μύτη και το κεφάλι.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ τονίζει ότι θα καταθέσει μηνύσεις και επιπλέον θα προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, θέλοντας να φτάσει το θέμα στα άκρα.

lawandorder.gr

Φωτογραφία: Twitter