⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Ηχηρή απόφαση

Ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό τον ερχόμενο Νοέμβριο αφέθηκε ο 70χρονος γυναικολόγος από τη Ρόδο, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 73 ετών και 9 μηνών για ασέλγεια και βιασμό 21 γυναικών – ασθενών του.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Η απόφαση ελήφθη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, μετά από σχετική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας.

Ο 70χρονος, που βρισκόταν στη φυλακή από τον Φεβρουάριο του 2025, αποφυλακίζεται υπό περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Το δικαστήριο όρισε:

  • Υποχρεωτική παρουσία δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου
  • Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα του αποδίδονται.

Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια Ρόδου, τον Ιούνιο του 2021, είχε δηλώσει αθώος, υποστηρίζοντας ότι οι καταγγελίες των 21 γυναικών είναι ψευδείς.

 

Πώς ξεκίνησε η υπόθεση

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται τον Αύγουστο του 2020, όταν μία 55χρονη γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, ανοίγοντας τον δρόμο για ακόμη 20 γυναίκες που ακολούθησαν με καταγγελίες.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις