⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΜε τον πλέον τραγικό τρόπο κατέληξε μία Γαλλίδα υπήκοος που είχε επιλέξει το Ρέθυμνο ως μόνιμο τόπο κατοικίας της τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για μία γυναίκα 60 ετών, η οποία είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα τα οικεία της πρόσωπα να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.
Μόλις άνοιξαν την πόρτα και μπήκαν σπίτι της αντίκρισαν νεκρή την 60χρονη. Αμέσως ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως οι διασώστες στάθηκε αδύνατον να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στην Γαλλίδα καθώς είχε ήδη καταλήξει.
Η σορός της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου η νεκροψία αναμένεται να διαλευκάνει τα αίτια θανάτου της 60χρονης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
thestival.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































