Μοιράσου το άρθρο

Αποκαλύφθηκε στην συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Πρετεντέρη!

Μία σημαντική αποκάλυψη ήρθε στο φως κατά την σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γιάννη Πρετεντέρη και την Ράνια Τζίμα.

Όταν η κάμερα έκανε γενικό πλάνο στο γραφείο του πρωθυπουργού, διαπιστώσαμε όλοι ότι τα περιβόητα πέτρινα βατραχάκια του πρωθυπουργού επέστρεψαν στο πρωθυπουργικό γραφείο μετά από μεγάλη απουσία, μόνο που δεν είναι πλέον πέτρινα. Είναι πολυτελή, στολισμένα με πετράδια!

6A7B5810 7FDF 46A4 A0AA 1490889CD95B
Τα πέτρινα βατραχάκια επανήλθαν περίλαμπρα και κοιτούν με τα γουρλωμένα μάτια τους, τον πρωθυπουργό

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο αστρολόγος που εσχάτως είχε αντικαταστήσει τον μύστη (;) της απωανατολικής φιλοσοφίας που συμβούλευε στο παρελθόν τον πρωθυπουργό οδηγώντας τον στο εκλογικό θρίαμβο του 2019, μάλλον απομακρύνθηκε.

Έτσι, τα βατραχάκια της μυστικιστικής φιλοσοφίας του Φενγκ Σούι επανήλθαν θριαμβευτικά στο πρωθυπουργικό γραφείο, Περίλαμπρα πλέον, κοιτάζοντας με γουρλωμένα μάτια τον πρωθυπουργό. Προφανώς γι’ αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα στις ομιλίες του ο πρωθυπουργός είχε σταματήσει να μιλά για «ευθυγραμμισμένα άστρα» και άλλα σημειολογικά γεγονότα που παρέπεμπαν στον γνωστό κ. Χορταρέα. Επανήλθαμε στην κανονικότητα και τον Φου Μαντσού.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις