Τι απάντησε o πρόεδρος των «Σπαρτιατών» όταν ρωτήθηκε αν ο «Ηλίας Κασιδιάρης παίζει ρόλο σε όλα αυτά»

Ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» Βασίλης Στίγκας ολοκλήρωσε τη μαραθώνια κατάθεση των τεσσερισήμισι ωρών, ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη και εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, σε δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι επανέλαβε τις καταγγελίες του περί εκβιασμών, αλλά ξεκαθάρισε ότι το έκανε «σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βουλευτές, με όλους τους βουλευτές πλην του κυρίου Φλώρου».

Ειδικότερα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έθεσε σωρεία ερωτήσεων στον κ. Στίγκα, από τις απαντήσεις των οποίων η εισαγγελική λειτουργός θα κρίνει άμεσα τα περαιτέρω βήματά της.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, συγκεκριμένα, έξω από δικαστικό μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας, μετά τη δήλωσή του, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Σήμερα ολοκλήρωσα την κατάθεσή μου στην κυρία Εισαγγελέα, απάντησα ευθαρσώς σε όλες τις ερωτήσεις. Πιστεύω ότι δεν άφησα κανένα κενό και από εκεί και πέρα είναι δική της η απόφαση για το εάν θα συνεχίσει ή εάν θα σταματήσει εδώ την υπόθεση» και στην συνέχεια απατώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Επαναλάβατε τις δημόσιες καταγγελίες σας για εκβιασμούς;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μάλιστα, τις επανέλαβα, δεν θα ήθελα να πω αυτή τη στιγμή εάν κατονόμασα πρόσωπα και ποιους κατονόμασα. Αυτό θα το δει η κυρία Εισαγγελέας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όσον αφορά τα καταγγελλόμενα ότι κάποιοι πήγαν να βάλουν χέρι στην κρατική επιχορήγηση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Προχώρησα λίγο παραπάνω, εν πάση περιπτώσει είναι όλο μαζί…

ΕΡΩΤΗΣΗΣ: Δώσατε κάποια στοιχεία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κάποιοι προσπάθησαν και με τη συμπεριφορά τους να κάνουν όχι μόνο αυτό,, αλλά και αλλά πράγματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εσείς αυτή τη στιγμή αισθάνεστε απειλούμενος και εκβιαζόμενος;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, δεν αισθάνομαι, δεν το γνωρίζω αν έχει τελειώσει, αλλά πιστεύω ότι έχουν τελειώσει όλα αυτά τα πράγματα. Είμαι σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βουλευτές, με όλους τους βουλευτές πλην του κυρίου Φλώρου που έχει αποστασιοποιηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Ηλίας Κασιδιάρης παίζει ρόλο σε όλα αυτά;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα σας το πει η κυρία εισαγγελέας τι πόρισμα θα βγάλει.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις