⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Ομόφωνη εισήγηση στην Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας των 10+1 βουλευτών του κόμματος των Σπαρτιατών από την Επιτροπή Δεοντολογίας, σχετικά με το εισαγγελικό αίτημα να καταθέσουν ως ύποπτοι για εξαπάτηση εκλογέων.

Σημειώνεται πως το αίτημα έχει αποσταλεί στην Βουλή από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδελίνη, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται από την Δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες που είχε κάνει από το βήμα της Ολομέλειας ο ίδιος ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, κατά των βουλευτών της κοινοβουλευτικής ομάδας ως χειραγωγούμενους του Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληρoφορίες και οι 11 ελεγχόμενοι βουλευτές παρέστησαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.

Πηγή: newsit.gr

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις