ΠΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει χαμό στο Διαδίκτυο με μια φλεγματική τόπλες φωτογραφία του εμβολιασμού του

 

Ξεκουμπώνει αργά, διατηρώντας έντονη οπτική επαφή καθώς το απαλό τρίχωμα του στήθους του και οι σκληροί μυς του έρχονται στο προσκήνιο. «Είμαι έτοιμος», λέει, καθώς βγάζει με αυτοπεποίθηση το πουκάμισό του. Κάθεται πίσω και περιμένει…

 

Όχι, αυτό δεν είναι το ξεκίνημα μιας απαίσια γραμμένης νουβέλας, αλλά η περιγραφή της καυτής φωτογραφίας του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς εμβολιάζεται για τον Covid 19.

 

Η φωτογραφία του εμβολιασμού του έχει προκαλέσει πανικό. Έχεις όντως κάνει το εμβόλιο αν δεν ανεβάσεις μια φωτογραφία σου επί τω έργω; Κάθε μέρα βλέπουμε φωτογραφίες από ηλικιωμένους, με τις καμπαρντίνες τους να προσμένουν την ιερή ανοσοποίηση. Και είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι: οι ευάλωτοι, οι ηλικιωμένοι και οι αδύναμοι, φροντίζονται πρώτοι όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε οποιαδήποτε ηθική κοινωνία. Είναι υπέροχο!

 

Όμως, πραγματικά, δεν συνειδητοποιήσαμε πόσο πολύ χρειαζόμασταν τον Μητσοτάκη και το στιβαρό, μαυρισμένο του στέρνο. Σε έναν πανδημικό κόσμο όπου ένα post του εμβολιασμού στο Instagram έχει γίνει το απόλυτο σύμβολο status, ο Μητσοτάκης είναι αυτός που πρέπει να νικήσεις.

 

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη γι’ αυτόν να είναι τόπλες. Ένα μπλουζάκι ή ακόμα και ένα χαλαρό πουκάμισο θα είχε αφήσει αρκετό χώρο στη νοσοκόμα (τυχερή αυτή, εμείς κλαίμε!) για να σηκώσει το μανίκι και να κάνει τον εμβολιασμό. Αλλά όχι… Το πουκάμισο ήταν στενό ή και εφαρμοστό αν θέλετε – αλλά και σε τι σώμα εφαρμόζει!

Κάναμε μερικά έξτρα Push ups το πρωί κύριε Μητσοτάκη, ε;

 

Και τι βλέπουμε; Ένα προκλητικό κολιέ να κρέμεται ανάμεσα από το τονισμένο στέρνο. Συνήθως δεν μας αρέσουν τα δερμάτινα κοσμήματα στους άνδρες άνω των 20 ετών, αλλά στον Μητσοτάκη λειτουργεί.

 

Μετά είναι και η στάση. Αδιάφορη και γαργαλιστική, φωνάζει: «Έχω περάσει μήνες να κάνω ασκήσεις με τον Joe Wicks για αυτή τη στιγμή και απέδωσε.» Ξέρει τι κάνει. Αυτή είναι η δεύτερη δόση του εμβολίου, και για τον πρώτο γύρο φορούσε ένα κατάλληλο, εύκολα προσβάσιμο Polo μπλουζάκι. Σε αυτόν το γύρο ήξερε τι χρειαζόταν: Μία πολύ καυτή δόση του πολύ καυτού κορμιού του, υπογράφτηκε, σφραγίστηκε, παραδόθηκε.

 

Αυτή η πανδημία μας έχει ξεθάψει κάποια περίεργα συναισθήματα. Τον Οκτώβριο απολαύσαμε μια συλλογική αναταραχή για τον δήμαρχο του Μάντσεστερ, Άντι Μπέρναμ, με την ακλόνητη αφοσίωσή του στους ανθρώπους της πόλης του, που προκάλεσε μια σύντομη αλλά έντονη αγορά του Andy-monium. Καιγόμασταν για τον Μπέρναμ, αλλά έτσι απλά τα συναισθήματά μας προχώρησαν στον Μητσοτάκη. Ποιος να είναι ο επόμενος;

 

Trudeau, σε περιμένουμε…

By Suzannah Ramsdale

https://www.standard.co.uk/insider/kyriakos-mitsotakis-vaccine-photo-top-off-b900250.html?fbclid=IwAR18qqn8o5E_Jdj10M0NYEtfi9WdIbM-APLleZodQ4rURyebwHJSV_dzxOA

 

Greek PM Kyriakos Mitsotakis breaks the internet with smouldering topless vaccine photo op

Meet the newest pandemic pin-up

<p>Kyriakos Mitsotakis</p>
Kyriakos Mitsotakis/ REUTERS

He slowly unbuttons, maintaining intense eye contact as his soft chest hair and hard pecs come into focus. “I’m ready,” he says, confidently removing his shirt. He leans back and waits…

No, this is not the beginning of a terribly written Mills & Boon novel, but Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis’ hot Covid vaccine photo opp.

The vaccine photo has become a rite of passage. Have you even had the vaccine if you haven’t shared a photograph of you doing it? Day after day, we see images of the elderly, with their baggy M&S cardigans askew while they await sacred immunisation. And we’re pleased: our vulnerable, the old and infirm, are being looked after first as should happen in any moral society. It’s wonderful.

But, we really didn’t realise just how much we needed Mitsotakis and his firm, tanned torso. In a pandemic world where a vaccine Instagram post has become the ultimate status symbol, Mitsotakis’ is the one to beat.