Υπέροχος συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων
Υλικά
- 2 μεγάλα στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα
- 2 κ. σ. ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
- 3 κ. σ. ψιλοκομμένο σπανάκι
- 1 1/2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1/2 κ. σ. φρέσκο βασιλικό
- 1/2 κ. σ. φρέσκο σχοινόπρασο
- 2 κ. σ. τυρί κρέμα
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ. γλ. αλεσμένη πάπρικα
- Αλάτι, ανάλογα με τη γεύση
- Πιπέρι, για γεύση
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ανακατέψτε τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες, το ψιλοκομμένο σπανάκι, την τριμμένη παρμεζάνα, τον ψιλοκομμένο βασιλικό, το σχοινόπρασο και το τυρί κρέμα. Αλατοπιπερώστε το μείγμα ανάλογα με τη γεύση.
- Κόψτε προσεκτικά τις πλευρές του στήθους κοτόπουλου χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, για να δημιουργήσετε μεγάλες τσέπες.
- Βάλτε περίπου τη μισή γέμιση στην τσέπη κάθε στήθους και, στη συνέχεια, πιέστε απαλά για να τις κλείσετε.
- Μεταφέρετε τα γεμιστά στήθη κοτόπουλου σε ένα ταψί και περιχύστε τα με το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώστε και πασπαλίστε με την πάπρικα.
- Ψήστε τα στήθη κοτόπουλου για 25 λεπτά Θα είναι έτοιμα όταν η εσωτερική θερμοκρασία τους δείξει 74 βαθμούς.
- Σερβίρετε αμέσως.
newsbeast.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις