Μια καλοστημένη επιχείρηση στην Εστία Ζωγράφου με προφανείς στόχους!

Ορισμένα από τα πράγματα που αποκαλύπτονται από τα στοιχεία που δίνει («διαρρέει» είναι η σωστή έκφραση) η ίδια η ΕΛΑΣ για την επιχείρηση στη φοιτητική Εστία Ζωγράφου:

-Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους συγκεκριμένους κακοποιούς από τον περασμένο Ιανουάριο! Άρα γνώριζαν απολύτως τι συνέβαινε στην Εστία-ανεξαρτήτως εάν η ΕΛΑΣ διαρρέει στον Πρύτανη που αναφέρει πως ενημέρωσε για τους κακοποιούς ότι … «δεν γνώριζε τίποτε». Επιπλέον, είχαν αναρτήσει ακόμα και τον οπλισμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

-Όπως προκύπτει από τα βίντεο γνώριζαν απολύτως και για τη δόκιμη αστυνομικό που ήταν το «βαθύ λαρύγγι»– φαίνεται πρώτα απ’ όλα από τις συνομιλίες που διαρρέονται από την παρακολούθησή της. Πώς, λοιπόν, της επέτρεπαν να είναι το «βαθύ λαρύγγι» και να γλυτώνει τους κακοποιούς από τις συλλήψεις, κάθε φορά που η ΕΛΑΣ (όπως υποστηρίζουν) επιχειρούσε να τους συλλάβει;

-Οι κακοποιοί είχαν κατοικίες και εκτός Εστίας, τις οποίες και γνώριζε η ΕΛΑΣ. Γιατί δεν επιχειρήθηκε μήνες τώρα η σύλληψή τους εκτός των Πανεπιστημίων;

-Η Εστία ανήκε σε Οργανισμό όπου –όλου τυχαίως- επικεφαλής είναι ένα από τα «δικά μας παιδιά», ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Δέρβος! Οι φύλακες της περιοχής και της εστίας, οι υπάλληλοί της, οι Πανεπιστημιακές Αρχές δεν του ανέφεραν τίποτε; Και για να είμαστε επιτέλους σοβαροί, από πότε γνώριζε το υπουργείο Υγείας; Γιατί, προσωπικά, έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές στον αέρα μέλος της ηγεσίας του υπουργείου να «φωτογραφίζει» την κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη Εστία.

 

Τυχαία όλα τα παραπάνω; Όχι, αλλά δεν αρκούν να φτιάξουν «νομιμοποιητική βάση» για να μπει η Πανεπιστημιακή Αστυνομία στα ΑΕΙ.

Μια Πανεπιστημιακή Αστυνομία που δεν υπήρχε σε καμιά φάση της επιχείρησης και που αν υπήρχε απλώς θα φώναζε την …κανονική αστυνομία, που θα έκανε την επιχείρηση! Μύλος.

ΥΓ1: Όλα αυτά δεν αποτελούν λόγο ώστε κομματικά στελέχη να εμφανίζονται ως αντίθετα στην εξάρθρωση της συμμορίας. Πολύ περισσότερο που δεν είναι.

ΥΓ2: Οι φοιτητές πρέπει πιο αποφασιστικά να πάρουν στα χέρια τους την καταπολέμηση της ανομίας.

ΥΓ3: Είναι κακό κόμματα της αντιπολίτευσης, ακόμα και οι αρχηγοί τους, να επισκεφτούν φοιτητικές εστίες; Και να αναδείξουν τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στις περισσότερες από αυτές;

ΥΓ4: Ας μην περνούν ιδέες από το Μαξίμου και τους επικεφαλής της Κατεχάκη για προβοκάτσιες, ώστε να δικαιολογηθεί η προσπάθεια τοποθέτησης της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας σε κάποιους χώρους πέριξ των ΑΕΙ. Έχει τόσα προβλήματα η χώρα, που δεν θέλει και επιπλέον διχασμούς!

ΥΓ5: Από τον καιρό της ΥΕΝΕΔ είχαμε να δούμε κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να υιοθετούν την όποια πληροφορία διαρρέει η ασφάλεια. Κρίμα που επιστρέφουμε σε τέτοιες εποχές.

ieidiseis.gr

Eurokinissi | Βασίλης Ρεμπαπής

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις